Saltar al contenido

Any 2019 i posteriors

Concert de "Units com brins" de Felanitx a Alaró

9 de març de 2024. Organitzat per l'Orfeó d'Alaró, la coral "Units com brins" de Felanitx va oferir un concert de música popular i festiva a l'església de Sant Bartomeu sota la direcció de Francisca Rosselló. La actuació va anar in crescendo en interés i emoció, transmetent un esperit molt refrescant. Acabarem interpretant conjuntament un cant a la pau, com a mostra del viu desig de tots els participants.

Concert de Santa Cecília a Llucmajor.

2 de desembre de 2023. Convitats per la Coral Amics de la Música de Llucmajor, interpretarem un concert conjunt al claustre de Sant Bonaventura per a conmemorar la recent celebració del dia de la patrona dels músics.

Gràcies amics llucmajorers per la vostra atenció i amabilitat.

Concert a Saint-François de Sales de Paris

2 de setembre de 2023. Inoblidable viatge a Paris per a cantar amb la Coral Bartolomé Pérez Casas de Lorca a l'esglèsia de Saint François de Sales. Martine i Francis Bardot ens ajudaren amb els preparatius del viatge i ens oferiren una excepcional acollida juntament amb el Jeune Choeur Île de France. Espectacular l'assaig previ al concert al Conservatori Maurice Ravel de Levalois, del qual Francis Bardot es un dels principals promotors.

Dies de mùsica i convivència, on es possà de manifest la cohesió i l'esperit de superació de l'Orfeó.

Cicle de Cant Coral Sant Salvador 2023

4 de juny de 2023. Organitzat per la coral Units com Brins de Felanitx participarem en l'edició d'aquest any a l'ermita de Sant Salvador. Ens acompanyà el pianista Marc Laliga a l'orgue i al piano.

Concert solidari Mallorca sense Fam 2023

19 de març de 2023. Com era costum els anys anteriors a la pandemia, forem convidats al concert a benefici de Mallorca sense Fam que se celebra al Trui Teatre de Palma. Dirigits per Mario Errea i acompanyats per la banda de la SMI Santa Cecilia interpretarem la Missa Gospel de Jacob de Haan juntament amb els Amics de la Musica de Llucmajor, Veus de Marratxi, Cor d'Esporles, Cor Hospital Universitari de Son Espases, Cor Irineu Segarra, Cor de Majors de la UIB i Cor de Valldemossa.

Concert del Jeune Choeur d'Île de France

19 d'agost de 2022. Continuem gaudint del plaer d'acollir convidats d’altíssim nivell. Amb l’església plena de públic provinent de nombrosos indrets de l’illa, fruirem d’un concert que ens va fer reviure aquell 23 d’agost de 2019 quan ens va visitar per  primera vegada el Jeune Choeur d’Île de France. No trobem mai les paraules per a descriure aquesta meravella. Nomes es pot escoltar i deixar-se endur. Algunes al·lotes que havien vingut tres anys abans s'enrecordaven del ball de bot i del toc de castanyetes de na Antonia Pizà,  aleshores tornarem cantar i ballar per a celebrar la trobada. Merci les garçons et les filles. Merci Pierre-Louis. Merci Martine et Francis.

Concert de Tritonus

13 de maig de 2022. Després de quasi tres anys tinguérem el plaer de rebre la visita d'una agrupació de primer nivell internacional. Aquest cop fou la coral danesa Tritonus, que ens va captivar amb la seva primorosa musicalitat. Vingueren a Mallorca per a participar a la Setmana de l'Orgue de la església de Sant Francesc i actuaren també a les Coves del Drach i a l’Església Sueca de Palma. Interpretarem conjuntament Locus Iste de Anton Brückner i gaudirem del menjar, el beure, la musica i la amistat.

Dia de les Illes Balears 2022

1 de març de 2022. Per a commemorar la diada de l'1 de març, Dia de les Illes Balears, el Govern a través del Consistori sol·licità la col·laboració de l'Orfeó mitjançant un concert que tingué lloc a la parròquia de Sant Bartomeu. Ens acompanyà al piano Pere Aguiló i la soprano Anne Leohold interpretà Laudate Dominus de Mozart i Hymne a la Nuit de Rameau.

Concert de Nadales 2021

18 de desembre de 2021. Després de 756 dies que la pandèmia de Covid ens ha tingut allunyats, tornem a trobar-nos a un escenari. L'esperit solidari de l'Orfeó va ser present en aquest concert de Nadales, destinant la recaptació a ajudar les agrupacions musicals de l'illa de La Palma, afectades per l'erupció del volcà Cumbre Vieja. Ens acompanyà el pianista Álvaro Rosselló i les veus solistes de Anne Leohold i Joan Serra.

Video: Pueri concinite.

Concert homenatge a Josep Verd

23 de novembre de 2019. Per primer cop l'Orfeó d'Alaró i la Banda Cabrit i Bassa oferiren un concert complet a l'església de Sant Bartomeu. També participà al concert la coral Amics de la Música de Llucmajor i junts interpretarem Espartero de Pedro José Viso i la Missa Gospel de Jacob de Hann sota la direcció de José Ramón Pueyo, director de la Banda.

El concert serví per a recordar la figura de Josep Verd, promotor de l'Orfeó, que ens deixà quasi un any abans. Malgrat les adverses condicions meteorològiques, es registrà una nombrosa afluència de públic que gairebé omplia l'església.

Veure vídeo Agnus Dei (final).

La Unió Esportiva Alaró i l'Orfeó.

5 d'octubre de 2019. Dins de la programació de la Fira Gremial, que cada any es celebra a la Vila, la Unió Esportiva Alaró presentà els nous equipaments per a la temporada 2019-2020. Aquest any lluiran el logotip del 30é aniversari de l'Orfeó per a commemorar aquest fet.

Celebració de l'Any Nou Jueu

29 de setembre de 2019. L'Orfeó d'Alaró fou escollit per a interpretar un petit concert al Casal Balaguer de Palma per a celebrar l'Any Nou Jueu, dins del Programa de Cultura Jueva organitzat per la Comunidad Jueva de les Illes Balears.

Concert Jeune Choeur d'Ile de France

23 d'agost de 2019. Alaró va tenir l'honor i el privilegi d'acollir un concert del prestigiós Jeune Choeur d'Ile de France.
Aquest cor va ser fundat l'any 1999 per Francis Bardot. Esta compost per cantaires de entre 15 i 35 anys i te la seu al conservatori Maurice Ravel de Levallois-Perret.
El dirigeix des de finals de 2018 Pierre-Louis de Laporte, antic cantaire del cor,amb només vint-i-un anys.

Aquesta agrupació va venir a fer una estada de quinze dies a Lluc i en aquestes dades actuà també al Port de Pollença i al propi santuari. En despedir-se d'Alaró ens varen deixar un missatge molt clar: "Printemps c'est un beau temps pour visiter Paris". Merci beaucoup, vous êtes magnifiques.

Els matins de l'orgue. Concert número 600.

El dissabte 10 d'agost de 2019 els concerts de "Els matins de l'orgue", que setmanalment es celebren a l'església parroquial de Alaró, arribaren a la xifra de 600. En aquesta ocasió fou interpretat per l'organista titular Miquel Bennasar i, a més de la soprano Anne Leohold i la flautista Aïda Borràs, hi contribuí l'Orfeó.

Concert 30é Aniversari de l'Orfeó d'Alaró.

18 de maig de 2019. La música de Guerrero, Victoria, Vivaldi, Bach i Mozart sonà a l'església d'Alaró per a commemorar el 30é aniversari de l'Orfeó. A una celebració tan excepcional ens acompanyaren dues agrupacions que ens desperten sentiments de germanor: la Coral Bartolomé Pérez Casas de Lorca i el Medici Choir de Londres.

El concert fou un èxit musical i de públic que va gaudir de les corals i els solistes Anne Leohold i Isabelle Knight (sopranos), Ariadna Vila i Liz Holmes (mezzosopranos), Guillem Grimalt (tenor), Àlvar Servera (baríton) i Tristan Mitchard (organista). La peça central fou la Missa de Coronació de W.A. Mozart, dirigida per Lluís Forteza. Antonio Manzanera (Lorca) i Phoebe Long-Ching Yu (Londres) també dirigiren parts del concert.

Veure vídeo del reportatge emès a IB3 TV posterior al concert.

Veure vídeo del reportatge emès a IB3 TV anterior al concert.

Memorial i homenatge a Jaume Conti Borràs

Organitzat per la Coral Polifònica de Bunyola es celebrà els dies 29 i 30 d'abril de 2019 un homenatge al seu director Jaume Conti Borràs, recentment finat. L'Orfeó hi participà al primer dia, juntament amb les agrupacions Quinta Justa, Orquestra Barroca Ars Musicae, Orfeò l'Harpa d'Inca i Schola Cantorum.

Concert Solidari a benefici de "Mallorca Sense Fam" 2019.

28 d'abril de 2019. Per segon any consecutiu participarem al Trui Teatre de Palma en el Concert Solidari a benefici de "Mallorca Sense Fam" organitzat per la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Son Rapinya. L'Orfeó d'Alaró interpretà en primer lloc la Missa Gospel de Jakob de Haan juntament amb la Coral Amics de la Música de Llucmajor, el Cor d'Esporles, la Coral de Marratxí, el Cor de Majors de la UIB, la Coral de Valldemossa i la Coral del Hospital Universitari de Son Espases. A continuació interpretarem Mare Dolorosa de Pedro José Viso amb l'Orfeó Ramón Llull, el Cor de la Universitat Oberta per a Majors, el Cor d'Adults de Sant Francesc i la Agrupació Coral Femenina de Sant Francesc sota la direcció de Mario Errea. Veure vídeo.

Concert del Cor d'Adults de Sant Francesc i l'Orfeó d'Alaró.

23 de febrer de 2019. Tinguérem el plaer de rebre visita del Cor d'Adults de Sant Francesc, dirigit per Joan Rosselló, amb qui compartirem un emotiu concert d'una gran qualitat musical a l'església de Sant Bartomeu. Acabarem amb la interpretació conjunta del Ave Verum de Mozart, el Hallelujah del Mesias de Haendel i Va pensiero de Nabuco de Verdi. Ens acompanyà a l'orgue i al piano Javier Moya.