Saltar al contenido

Any 2019 i posteriors

Concert homenatge a Josep Verd

23 de novembre de 2019. Per primer cop l'Orfeó d'Alaró i la Banda Cabrit i Bassa oferiren un concert complet a l'església de Sant Bartomeu. També participà al concert la coral Amics de la Música de Llucmajor i junts interpretarem Espartero de Pedro José Viso i la Missa Gospel de Jacob de Hann sota la direcció de José Ramón Pueyo, director de la Banda.

El concert serví per a recordar la figura de Josep Verd, promotor de l'Orfeó, que ens deixà quasi un any abans. Malgrat les adverses condicions meteorològiques, es registrà una nombrosa afluència de públic que gairebé omplia l'església.

Veure vídeo Agnus Dei (final).

La Unió Esportiva Alaró i l'Orfeó.

5 d'octubre de 2019. Dins de la programació de la Fira Gremial, que cada any es celebra a la Vila, la Unió Esportiva Alaró presentà els nous equipaments per a la temporada 2019-2020. Aquest any lluiran el logotip del 30é aniversari de l'Orfeó per a commemorar aquest fet.

Celebració de l'Any Nou Jueu

29 de setembre de 2019. L'Orfeó d'Alaró fou escollit per a interpretar un petit concert al Casal Balaguer de Palma per a celebrar l'Any Nou Jueu, dins del Programa de Cultura Jueva organitzat per la Comunidad Jueva de les Illes Balears.

Concert Jeune Choeur d'Ile de France

23 d'agost de 2019. Alaró va tenir l'honor i el privilegi d'acollir un concert del prestigiós Jeune Choeur d'Ile de France.
Aquest cor va ser fundat l'any 1999 per Francis Bardot. Esta compost per cantaires de entre 15 i 35 anys i te la seu al conservatori Maurice Ravel de Levallois-Perret.
El dirigeix des de finals de 2018 Pierre-Louis de Laporte, antic cantaire del cor,amb només vint-i-un anys.

Aquesta agrupació va venir a fer una estada de quinze dies a Lluc i en aquestes dades actuà també al Port de Pollença i al propi santuari. En despedir-se d'Alaró ens varen deixar un missatge molt clar: "Printemps c'est un beau temps pour visiter Paris". Merci beaucoup, vous êtes magnifiques.

Els matins de l'orgue. Concert número 600.

El dissabte 10 d'agost de 2019 els concerts de "Els matins de l'orgue", que setmanalment es celebren a l'església parroquial de Alaró, arribaren a la xifra de 600. En aquesta ocasió fou interpretat per l'organista titular Miquel Bennasar i, a més de la soprano Anne Leohold i la flautista Aïda Borràs, hi contribuí l'Orfeó.

Concert 30é Aniversari de l'Orfeó d'Alaró.

18 de maig de 2019. La música de Guerrero, Victoria, Vivaldi, Bach i Mozart sonà a l'església d'Alaró per a commemorar el 30é aniversari de l'Orfeó. A una celebració tan excepcional ens acompanyaren dues agrupacions que ens desperten sentiments de germanor: la Coral Bartolomé Pérez Casas de Lorca i el Medici Choir de Londres.

El concert fou un èxit musical i de públic que va gaudir de les corals i els solistes Anne Leohold i Isabelle Knight (sopranos), Ariadna Vila i Liz Holmes (mezzosopranos), Guillem Grimalt (tenor), Àlvar Servera (baríton) i Tristan Mitchard (organista). La peça central fou la Missa de Coronació de W.A. Mozart, dirigida per Lluís Forteza. Antonio Manzanera (Lorca) i Phoebe Long-Ching Yu (Londres) també dirigiren parts del concert.

Veure vídeo del reportatge emès a IB3 TV posterior al concert.

Veure vídeo del reportatge emès a IB3 TV anterior al concert.

Memorial i homenatge a Jaume Conti Borràs

Organitzat per la Coral Polifònica de Bunyola es celebrà els dies 29 i 30 d'abril de 2019 un homenatge al seu director Jaume Conti Borràs, recentment finat. L'Orfeó hi participà al primer dia, juntament amb les agrupacions Quinta Justa, Orquestra Barroca Ars Musicae, Orfeò l'Harpa d'Inca i Schola Cantorum.

Concert Solidari a benefici de "Mallorca Sense Fam" 2019.

28 d'abril de 2019. Per segon any consecutiu participarem al Trui Teatre de Palma en el Concert Solidari a benefici de "Mallorca Sense Fam" organitzat per la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Son Rapinya. L'Orfeó d'Alaró interpretà en primer lloc la Missa Gospel de Jakob de Haan juntament amb la Coral Amics de la Música de Llucmajor, el Cor d'Esporles, la Coral de Marratxí, el Cor de Majors de la UIB, la Coral de Valldemossa i la Coral del Hospital Universitari de Son Espases. A continuació interpretarem Mare Dolorosa de Pedro José Viso amb l'Orfeó Ramón Llull, el Cor de la Universitat Oberta per a Majors, el Cor d'Adults de Sant Francesc i la Agrupació Coral Femenina de Sant Francesc sota la direcció de Mario Errea. Veure vídeo.

Concert del Cor d'Adults de Sant Francesc i l'Orfeó d'Alaró.

23 de febrer de 2019. Tinguérem el plaer de rebre visita del Cor d'Adults de Sant Francesc, dirigit per Joan Rosselló, amb qui compartirem un emotiu concert d'una gran qualitat musical a l'església de Sant Bartomeu. Acabarem amb la interpretació conjunta del Ave Verum de Mozart, el Hallelujah del Mesias de Haendel i Va pensiero de Nabuco de Verdi. Ens acompanyà a l'orgue i al piano Javier Moya.