Saltar al contenido

Direcció

Lluis Forteza, director

Des de la fundació de l'Orfeó la direcció  ha estat a càrrec de Lluís Forteza.

Lluís Forteza (Palma de Mallorca, 1959) realitza estudis musicals amb Francesc Bonnín i de pedagogia musical amb el compositor Baltasar Bibiloni. S'interessa per la cultura musical popular i publica "Cançons i jocs populars de Mallorca" (1983) i "Cançons i jocs populars de les Illes Balears" (1993), a la vegada que imparteix cursos sobre el tema dedicats especialment a mestres i educadors. S'especialitza en direcció coral i des de 1980 dirigeix diversos cors juvenils i infantils.

En ocasions puntuals  l'Orfeó ha cantat sota la direcció de:

. Rolf Hansen-Müller.

. Wolfgang Lange.

. Robert Rainer.

. Josep Mª Moreno.

. Fernando Marina.

. Felipe Aguirre.

. Pep Alarcón.

. Antonio Manzanera.

. John Baird

. Francesc Bonnín

. Mario Errea

. José Ramón Pueyo

PEDAGOGIA MUSICAL

Des de la seva formació i per tal de complementar la formació musical dels cantaires s’han impartit classes de tècnica vocal amb el següent professorat:

.

Anne Leohold (soprano).

Anne Leohold (soprano)

Nascuda a Bremen (Alemanya) va estudiar cant clàssic amb professionals com Judith Kumfert i Johannes Luig a l'Akademy of Arts. A més, va estudiar pedagogia musical a l'universitat de la seva ciutat de naixement. Als 17 anys ja cantava com a solista a diverses corals. També ha participat en papers principals des dels inicis dels seus estudis en projectes com una adaptació de l'opera Carmen. Recentment ha interpretat la part de soprano solista del Messies de G.F. Haendel i de la Missa de Coronació de W.A. Mozart. Ha participat en un muntatge operístic de Cosi fan tute, també del compositor de Sazburg, interpretant el paper de Dorabella.

. Carme Garí (soprano).

. Catalina Mª Moll Mas (soprano).

. Montserrat Mozo (soprano).

. Rosa Gené (directora de la "Coral Blanca" d’Alaró).

. Antònia Coll (directora de l’Orfeó Petit d’Alaró).

. Marc Vaquer (director d’"Schola Cantorum")

. Francesca Alomar (mezzo).